Op dit moment ben ik nog steeds bezig met het afnemen van enquêtes onder de doelgroep. Ik krijg veel positieve reacties op het concept van GetKlooster. Daarnaast krijg ik ook veel feedback zowel positief als opbouwend waar ik het concept mee naar een hoger niveau kan tillen. Ook krijg ik veel reacties van mensen die op dit moment buiten de onderzochte doelgroep vallen, maar wel interesse hebben in het concept.

Daarnaast ben ik aanpassingen aan het doorvoeren in het klikmodel van de app. Dit doe ik vanuit de feedback van het groenlichtmoment, maar ook vanuit feedback uit de enquêtes. Maandag wil ik 30 enquêtes onder de doelgroep voltooid hebben om vervolgens de feedback te verwerken en de app opnieuw te testen onder de doelgroep. Op dit moment heb ik 11 enquêtes afgenomen. Via een post op facebook heb ik afspraken gemaakt met mensen in de buurt om de app te testen om aan mijn 30 testsubjecten te komen.

Als laatste ben ik bezig om mij op het communicatieplan te richten. Ik ben aan het bekijken wat de beste manier is om de doelgroep te bereiken en daarbij de kosten te berekenen.

Rosa

Author Rosa

More posts by Rosa

Leave a Reply