Iteratie Ademhaling Animatie V2

Na de feedback van de doelgroep + de inspiratie van Rosa heb ik een nieuw animatie gemaakt. Deze is hiernaast te zien.

Feedback doelgroep op Ademhaling animatie V1

Iteratie Ademhaling Animatie V3

Uit de tests met V2 bleek dat de doelgroep de animatie te druk vind, daarnaast bleek dat   de animatie toch nog te snel was. Wel was er gelijk duidelijk hoe de oefening werkte en was de vormgeving naar tevredenheid, alleen de buttons met + en – waren nog wat aan de grote kant.. Daarom heb ik nog 1 laatste versie gemaakt, deze is hiernaast te zien.

Iteratie Loopmeditatie Animatie V2

Na de feedback van de doelgroep heb ik een tweede versie gemaakt van de loopmeditatie. Eerst ben ik op zoek gegaan naar de juiste vorm voor de voeten. Een vorm die niet te kinderlijk is(zie feedback doelgroep) en daarnaast goed aansluit bij onze huisstijl.

Feedback verwerken

De animatie heb ik progressief gemaakt (deze gaat steeds wat sneller), ook is de snelheid van deze oefening zelf in te stellen d.m.v. de + en – tekens. De V3 van deze animatie is hiernaast te zien.

Feedback doelgroep op Loopmeditatie animatie V1

Uitleg

Animatie V2

Iteratie Loadingscreen Animatie V2 + V2.1

De doelgroep reageerde erg positief op de V1 van de loadingscreen animatie, echter paste deze niet meer goed binnen de nieuwe huisstijl. Toch zijn we verder gegaan met het “pad wat bewandeld wordt”, maar nu in de vorm van het logo wat geanimeerd is.

V2 viel vervolgens ook erg in de smaak bij de doelgroep, echter gingen de teksten te snel voorbij. Daarom V2.1!

Loadingscreen animatie V1

V2

V2.1

Bas

Author Bas

More posts by Bas

Leave a Reply