Collectable GET KLOOSTER

Hier naast een mindmap met mijn ideeën over de collectable voor GET KLOOSTER. Van deze heb ik de leukste reactie gekregen op het 3d print klooster. Deze kan je verzamelen zoals de huisjes van KLM. Het model zoals hiernaast is een replica die ik heb gemaakt van het klooster in Megen. Door foto’s op Google en de functies van Maps heb ik deze replica kunnen maken.

Duurzaam

Elk klooster krijgt een eigen schaalmodel, deze 3d prints zijn duurzaam. Doordat veel kloosters plastic inzamelen, waar vervolgens het prinsmateriaal van gemaakt kan worden (PLA).

Kosten

De collectable is nu 8cm x 14cm. Door dit formaat komen de kosten van het 3D printen per collectable op ongeveer 20 euro. De kosten van deze collectable zijn aanzienlijk te verlagen wanneer er voor een kleiner formaat wordt gekozen omdat de prijs van 3D printen word berekend aan de hand van het aantal gram plastic.

3D model

Mindmap

Resultaat

Bas

Author Bas

More posts by Bas

Leave a Reply