Post-its Muur

Verder met het hoofdthema “ontstressen“. Wij hebben een brainstorm gehouden over wat onstressen inhoud. Hierbij hebben we met post-its de hele muur in het provinciehuis bekleed. Vervolgens hebben we deze post-its geordend en zijn we verder gegaan met mindfulness / zintuigen pad.

We hebben gebrainstormd over bijvoorbeeld “meditatie“, “klooster” en hebben per zintuig ideeën gegenereerd.

Conceptnaam

Na de brainstorm waren we er over uit dat we verder willen met de zintuigen. Vervolgens zijn we gaan brainstormen over een passende naam voor ons concept. In eerste instantie hadden we zelf echt een klik met een serie waar het woord non in voorkomt.

non-sense“(conceptnaam, sense als in het engels)
non-stop“(een klooster waar je overnacht)
“je bent er nonnie” (nog niet)
“nonbewust”

Echter kwamen we er na een gesprek met de opdrachtgever achter dat de zusters van het klooster een negatieve associate hebben  de term “non”. Deze hebben we om die reden laten vallen.

Vervolgens zijn we verder gegaan met “Get Klooster“. Een woordspeling van Get Closer (dichter bij jezelf komen). Wellicht ook wat toepasselijker op ons concept.

Doelgroep

Omdat er twijfels waren vanuit onze studiebegeleider is er een enquete gehouden om de naam te testen. De naam Get Klooster kwam als hoogste uit de test, en daarom zijn we met deze naam verder gegaan.

Bas

Author Bas

More posts by Bas

Leave a Reply