Elke maand vindt er een overleg plaats met alle CMD studenten die bij GRUTS afstuderen. Bij dit overleg kunnen we elkaar en onze begeleider Moniek vragen stellen. Daarnaast is het een moment waar we kunnen brainstormen met zijn allen. Gebruik de kennis van de ander om tot nieuwe insights te komen. In de laatste maand vindt er ook een presentatie plaats voor alle geïnteresseerde medewerkers van de provincie. Het is tegelijkertijd een oefening voor de hoorzitting, want iedereen stelt je kritische vragen. Pluspunt is dat je er nu nog aan kan werken voordat de echte hoorzitting is.

 

14 februari was het eerste GRUTS CMD overleg.

Insights en tips die wij die dag gekregen hebben:

  • Zorg ervoor dat je de doelgroep helder hebt.
  • Kies je doelgroep door middel van onderzoek, zorg dat je het goed kan onderbouwen waarom je voor die doelgroep gekozen hebt en waarom de andere doelgroepen niet.
  • Neem ook mislukte concepten op in je onderzoek, laat zien waarom deze niet werken.
  • Tip voor de blog: Koppel de CMD competenties aan je blog.
Rosa

Author Rosa

More posts by Rosa