Back to Brabant!

By January 28, 2019Rosa

Het is zover! De komende 5 maanden gaan Bas en ik aan de slag met het afstudeerproject ‘Ons Kloosterpad’. Ik ga terug naar het vertrouwde Brabant om te werken aan een project. Met veel plezier begin ik aan het afstudeerproject. Alles is nog redelijk vaag en onbekend. Wat gaan we precies maken? Wat gaat het precies worden? Dat zijn vragen die de komende tijd hopelijker iets duidelijker gaan worden. Ik ben gemotiveerd om een mooi product neer te zetten waar de provincie echt wat aan heeft!

In het kort
Een verbindend wandelpad door Brabant waarbij de verhalen van de vele kloosters in leven blijven.

Task manager Asana
Bas raadde aan om Asana te gebruiken, een online task manager programma. Je geeft taken aan, je maakt to do lists aan en je kan taken een datum geven. Perfect voor iemand zoals ik, die overal verschillende takenlijstjes heeft liggen. Één plek voor onze to do lijst. Vandaag ga ik ontdekken hoe Asana werkt.

Taken voor vandaag

  • Asana ontdekken
  • Taken verdelen
  • Plan van Aanpak opstellen
  • Planning maken
  • Afspraken maken met begeleiders
Rosa

Author Rosa

More posts by Rosa

Leave a Reply